GRILLvarázs

GRILLvarázs

Grill kiegészítők éjszakai grillezéshez

2023. július 30. - M3physto

Ha jól érezzük magunkat, csak úgy szalad az idő, így könnyű kicsit kifutni az időből grillezés közben is. Amikor rád sötétedik sütés közben, akkor lesz nagy segítségedre ez a két kiegészítő!

Grill kiegészítők éjszakai grillezéshezA kertben vagy teraszon elhelyezett grillnek az éjszaka sötétjét megtörő, erős világításra van szüksége, amely jól megvilágítja a rácsokat és a sülő ételt. Ezért a teraszon vagy kertben elhelyezett világítás nem mindig elég, hiszen a grill teteje, a fák, a grillszakács maga és egyéb tárgyak is árnyékolhatják a látványt. Erre kínál megoldást a Broil King a Q-Lite grillámpával, amely valóban egy csapásra elűzi a sötétséget. A közvetlenül a grillre szerelhető lámpa 5 erős LED fényforrással rendelkezik, a feje 360 fokban elforgatható és a test természetes hő- és időjárásálló anyagból készült. A speciális grill lámpa szó szerint fényt visz az éjszakába és az esti sütögetésekbe.

A speciális fényforrás mellett a Meater Plus is segítségedre lesz az éjszakában. Ez a nappal is rendkívül hatékony maghőmérő a telefonoddal összekötve osztja meg veled valós időben a húsban zajló folyamatokat. Ezt a mérőt az ételben hagyhatod, nem kell újra és újra megszúrni a húst, viszont mindig tudni fogod, hogy mikor hogyan áll a sütés, anélkül, hogy a grill mellett kellene őrködnöd. Élvezheted az éjszaka csendjét egy pohár itallal a kezedben vagy elmerülhetsz a kerti parti forgatagába, amíg a grill teszi a dolgát!

Meater Plus

süti beállítások módosítása