Színes és ízletes köret a paprika és a kék sajt ízének dominálásával.
- 3 db édes paprika
- 120 g krémsajt
- 120 g kék sajt
- 3 szelet bacon
- 1 db újhagyma
- A kaliforniai vagy édes paprikát vágjuk hosszában négy egyenlő részre.
- Távolítsuk el a magházat és a szárat a paprikákról.
- Egy kisebb edényben keverjük ki a krémsajtot a kék sajttal, a csíkokra vágott baconnel és a felkarikázott újhagymával.
- A grillt melegítsük elő közepes/magas hőfokra.
- Tegyük fel az üres paprikákat és oldalanként 2-3 perc alatt pirítsuk meg.
- Vegyük le a paprikákat és töltsük meg őket a sajtos keverékkel.
- Tegyük vissza a töltött paprikákat még 2-3 percre, hogy a sajt megolvadhasson.
- Még melegen tálaljuk.