Egyszerű egytálétel tésztából, ami részben a grillen is készülhet.
Hozzávalók:
- 450 g tészta
- 4 szál grill kolbász
- 1 db cukkini
- 1 db lilahagyma
- 240 ml olasz salátaöntet
- 60 g parmezán sajt
- 30 ml olívaolaj
- 5 g só
- 3 g bors
Elkészítés:
- Főzzük meg a tésztát az oldalégőn, majd szűrjük le és tegyük félre.
- Melegítsük elő a grillt közepes/magas hőfokra.
- Vágjuk fel a zöldségeket falatnyi darabokra, olajozzuk és sózzuk, borsozzuk.
- Grillezzük a zöldségeket 5 percig, hogy megpiruljanak.
- Tegyük fel a grillkolbászt is és süssük készre. Vágjuk ezt is falatnyi darabokra.
- Egy nagyobb tálban keverjük össze a tésztát a zöldségekkel és a kolbásszal.
- Öntsük le salátaöntettel, szórjuk meg a sajttal és keverjük össze.
- Tálalás előtt hűtsük be 20 percre.